Abráziós Blog

Hogy miről is szól ez az egész? -Egyetemi történetek, földrajzi érdekességek, és sok minden más ami a későbbiekben kiderül...!

Friss topikok

Címkék

2010 (1) 2012 (1) Alaska (1) Alaszka (1) Antarktisz (1) Arizona (1) Bükk (1) Eyjafjallajökull (2) fotó (8) Grönland (1) Iceland (2) Izland (2) jég (1) jordánia (1) Katla (1) kép (7) kereszt (1) Kína (1) litvánia (1) Magas-Tátra (1) NASA (1) oltár (1) petra (1) Pripyat (1) Russia (1) sör (2) St.Helens (1) Szlovákia (1) Tarajka-völgy (1) természet (4) USA (2) város (2) videó (1) vodka (2) vulkán (1) Címkefelhő

Visszatérünk-é?!

2012.07.01. 19:37 Nordenskiöld

Nemigazán tudom hol kezdjem.Talán ott hogy csúnyán elhanyagoltunk blogunkat, (fogalmazhatnám úgy is hogy, eltűntünk mint vízfolyás a karsztperemi víznyelőben végződő búvópatakos vakvölgyben) amiért talán még meglévő (már ha egyáltalán volt) olvasóinktól bocsánatot kérek! És hogy miért? Ló**** se tudja.

Talán szánhattunk volna némi időt rá, hiszen voltak bíztató jelek (pl: kedves társam antarktiszi bejegyzése, még az indexen is kint volt, közel ezren voltak kiváncsiak oldalunkra ekkor), illetve más bejegyzések is elérték az általunk már kiválónak vélt 50 fős számot. Okként elsősorban az egyetemista lét egyik méltán utálatos időszakát tesszük felelőssé, a vizsgaidősuckot. Sajnos ahogy kedves barátom anaximandrosz fogalmazott ez egy fekete vizsgaidőszak volt, köszönhetően az istentelenül sok vizsgának kedvesnek alig mondható tanároknak, a neptun szomorú üzeneteinek, illetve hogy elmaradt legkedvesebb vizsgaidősuck feledtető hagyományos eseményünk a Bükkben.

Vazze ő már nyaral mi meg hőgutát kapunk a panelben

De mi nem csüggedünk itt ez a szép nyár, várhatóan olyan élményekkel amit soha nem felejtünk el! Például a nyelvvizsgára összekuporgatott pénz elherdálása kiváló országosan ismert borokra, meg szódára, hőguta elleni védelemként több napra lakhatóvá tenni a borospincét. Az a baj hogy ide csak borhoz kapcsolódó hasonlataim lennének úgyhogy leállok. Szeretnénk minél többet írni hozzátenni ha már nekikezdtünk! Ennyi.

Az abrázió legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://abrazios.blog.hu/api/trackback/id/tr14622616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aeidennis 2012.07.13. 14:13:04

Hülyén hangzik, hogy szurkolok a konkurens földrajzos blognak, de mindenképpen folytassátok! :)
süti beállítások módosítása