Abráziós Blog

Hogy miről is szól ez az egész? -Egyetemi történetek, földrajzi érdekességek, és sok minden más ami a későbbiekben kiderül...!

Friss topikok

Címkék

2010 (1) 2012 (1) Alaska (1) Alaszka (1) Antarktisz (1) Arizona (1) Bükk (1) Eyjafjallajökull (2) fotó (8) Grönland (1) Iceland (2) Izland (2) jég (1) jordánia (1) Katla (1) kép (7) kereszt (1) Kína (1) litvánia (1) Magas-Tátra (1) NASA (1) oltár (1) petra (1) Pripyat (1) Russia (1) sör (2) St.Helens (1) Szlovákia (1) Tarajka-völgy (1) természet (4) USA (2) város (2) videó (1) vodka (2) vulkán (1) Címkefelhő

Még élünk!

2012.08.03. 17:30 anaximandrosz

A legutóbbi bejegyzésre válaszolva: igen visszatérünk.
Sajnos igaz, elhanyagoltuk érdekesnek induló földrajzos blogunk. A vizsgaidőszak jelentősen leépítette maradék agysejtjeink csoportját, így próbáltuk kipihenni magunkat szeptemberre.
Természetesen nem csak vegetálunk szeptemberig, blogtársammal bejártuk a Balatont és épp ma reggel érkeztünk haza a szeretett Bükkvidékről. Eltöltöttünk egy éjszakát az erdőben, kisebb-nagyobb izgalmakkal fűszerezve, megvitatva az aktuális világhelyzetet összhangban a Bowen-féle kiválásisorral és a Nagy pele esti zaklatásaival. Talán társam ír nekünk majd erről egy kis történetet!
Tehát megpróbálunk újra írni, reméljük most már lesz egy kis időnk a bloggal is foglalkozni.

Addig is gyönyörködjünk a mesés amerikai tájban. (Monument Valley, Utah)

Monument valley, utah.jpg

A mai nap mondása: älä silitä koira, ne voivat purra!

A bejegyzés trackback címe:

https://abrazios.blog.hu/api/trackback/id/tr874694348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T48G 2012.08.03. 20:32:38

Nekem meg nem is szóltatok h mentek.. :(
süti beállítások módosítása