Abráziós Blog

Hogy miről is szól ez az egész? -Egyetemi történetek, földrajzi érdekességek, és sok minden más ami a későbbiekben kiderül...!

Friss topikok

Címkék

2010 (1) 2012 (1) Alaska (1) Alaszka (1) Antarktisz (1) Arizona (1) Bükk (1) Eyjafjallajökull (2) fotó (8) Grönland (1) Iceland (2) Izland (2) jég (1) jordánia (1) Katla (1) kép (7) kereszt (1) Kína (1) litvánia (1) Magas-Tátra (1) NASA (1) oltár (1) petra (1) Pripyat (1) Russia (1) sör (2) St.Helens (1) Szlovákia (1) Tarajka-völgy (1) természet (4) USA (2) város (2) videó (1) vodka (2) vulkán (1) Címkefelhő

Blogindító bejegyzés, mármint majd lesz valahogy

2012.01.09. 10:37 Nordenskiöld

 

Ha azt kérdezné valaki tőlünk, miért is indítottunk blogot, talán (sőt teljes mértékben biztos vagyok benne) egyikünk sem tudna válaszolni. Netán megtetszett pár blog, gondoltuk: ,,zsír ilyet mi is csinálhatnánk" vagy ,,ilyen velünk is történt vazze". Vagy egyszerűen csak azért mert földrajzosként olyasmivel is találkozunk amelyet egy ,,földi halandó" lát, talán ismer is de alapjában véve nem tudja a miértjét. Talán ha mélyebben belemerülünk, látjuk a Földünk nem is olyan egyszerű, mint ahogyan (például egy nagyon "okos" japán tervezőgárda gondolta, hogy a Japán sziget (Honshu) keleti felére tesznek egy atomerőművet...) azt sokan feltételezik. Ezek lesznek a komolyabb bejegyzések, melyekben szeretnénk bemutatni Földünk apró részleteit is. Valamint ahogyan az az oldalsó dobozkában olvasható, lesznek nem túlságosan komoly bejegyzések is, főként egyetemi történetek néha "legendák", illetve különböző elképesztően akciódús és fantasztikus kirándulások emlékiratai. 

(Ui: egyelőre nem kívánjuk elárulni melyik egyetem deákjai vagyunk, ez idővel úgy is kiderül höhö) 

Az abrázió legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://abrazios.blog.hu/api/trackback/id/tr683530810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása