Abráziós Blog

Hogy miről is szól ez az egész? -Egyetemi történetek, földrajzi érdekességek, és sok minden más ami a későbbiekben kiderül...!

Friss topikok

Címkék

2010 (1) 2012 (1) Alaska (1) Alaszka (1) Antarktisz (1) Arizona (1) Bükk (1) Eyjafjallajökull (2) fotó (8) Grönland (1) Iceland (2) Izland (2) jég (1) jordánia (1) Katla (1) kép (7) kereszt (1) Kína (1) litvánia (1) Magas-Tátra (1) NASA (1) oltár (1) petra (1) Pripyat (1) Russia (1) sör (2) St.Helens (1) Szlovákia (1) Tarajka-völgy (1) természet (4) USA (2) város (2) videó (1) vodka (2) vulkán (1) Címkefelhő

Kryžių kalnas, a keresztek hegye

2012.04.10. 19:00 T48G

 Üdvözlöm a kedves olvasókat!

Nos már olvashattátok kedves szerkesztő társamtól a felvezetőmet, így nem kell magamat bemutatnom.:D

A folytatásban egy kedves csoporttársamnak ajánlanám a cikket, aki szintén vallásos iskolából jött és remélem tetszeni fog neki a cikkem.
Következzék tehát a "Keresztek hegye":
 

 

A Kryžių kalnas [krizsu kalnös] a litvániai Šiauliai város közelében található. Nem temető, de az évek folyamán több mint 100.000 keresztet helyeztek el ide az emberek, melynek nagy része egyedi, és számuk folyamatosan gyarapszik. A legenda szerint az itt leszúrt keresztek szerencsét hoznak. A látvány magáért beszél, ezért most beszéljenek helyettem a képek: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebb infók angol nyelven: en.wikipedia.org/wiki/Hill_of_Crosses

 

A bejegyzés trackback címe:

https://abrazios.blog.hu/api/trackback/id/tr204364572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása